Sportske aktivnosti

KREATIVNOST, ZNANJE, DRUŽENJE I ZABAVA

PROGRAM - KREATIVNE RADIONICE I EDUKACIJA​

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Veliki broj sportskih aktivnosti u kampu Kreativko pruža djeci mogućnost da provedu aktivan odmor pun zabave. Pod stručnim vodstvom sportskih instruktora djeca imaju priliku okušati se u novim sportovima i naučite nove vještine. Djeca imaju osiguranu svu potrebnu opremu.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

PENJAČKA STIJENA

Penjačka stijena i Adventure park omiljena su atrakcija djeci koja žele probati nešto drugačije i uzbudljivo.  Djeca koriste niske elemente uz prisutnost sportskih instruktora.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

VODENI PARK

Vodeni park je igralište u moru koje djeca obožavaju. Sastoji se od nekoliko zrakom punjenih elemenata koji plutaju na vodi. Djeca su za vrijeme boravka u vodenom parku pod stalnim nadzorom sportskih instruktora uz obavezno nošenje prsluka.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

ODBOJKA NA PIJESKU

Djeca će se okušati u pravom ljetnom sportu na plaži. Na raspolaganju su im dva pješčana terena, lopte i sportski instruktor koji će im pokazati tehnike. Zadnji dan boravka u kampu organiziramo turnir. – dobra zabava je zajamčena.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

KAJAK

Djeca će imati priliku zaveslati u paru ili sami pod budnim okom sportskog instruktora. Djeci osiguravamo prsluke te pazimo da se ne udaljavaju previše od obale.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

JEDRENJE

Jedrenje je jedna od jedinstvenih aktivnosti koju vaše dijete ima priliku isprobati za vrijeme svojeg ljetovanja u kampu Kreativko. Ako djeca nisu nikad jedrila ne brinite tu su naši sportski instruktori  koji će ih provesti kroz osnove jedrenja.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

TENIS

Na sedam teniskih terena djeca će imati priliku otkriti ljepotu bijelog sporta. Djeci je osigurana teniska oprema i sportski instruktor. Četiri terena za podlogu imaju umjetnu travu, a tri kolor set.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

STRELIČARSTVO

U blizini pješčane plaže nalazi se teren za streličarstvo. Djeca mogu uživati u ovom egzotičnom sportu pod nadzorom sportskog instruktora. Djeca će naučiti osnove streličarstva i testirat će svoju preciznost.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

STAND UP PADDLING - SUP

Stand up paddle surfanje ili stand up paddle bordanje  (SUP) je ogranak surfanja koji je nastao na Havajima. Djeca će uz naše stručno osoblje naučiti osnovnu tehniku SUP pordanja. Za razliku od tradicionalnog surfanja gdje surfer sjedi sve dok val ne dođe, u ovom sportu djeca stoje na dasci i koristite veslo kako bi se kretali kroz vodu.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

MALI NOGOMET

Teren za mali nogomet nalazi se u blizini pješčane plaže. Na podlozi od umjetne trave djeca će moći pokazati i naučiti nove nogometne vještine.

KREATIVKO - SPORTSKE AKTIVNOSTI

WINDSURFING

Windsurfing ili jedrenje na dasci je omiljena disciplina koju djeca nauče za vrijeme boravka u kampu. Tijekom predavanja objasnit ćemo dijelove opreme, vjetar, elemente i sigurnosne upute. Nakon teorije imamo kratke vježbe u plitkoj zoni, a zatim idemo u dublje more. Djeca će savladati osnovne elemente manevriranja, kontroliranja brzine, dva okreta, vijorenje i jedrenje u krmu.