O kampu

LOKACIJA I SMJEŠTAJ

LOKACIJA KAMPA : ŠIMUNI CAMPING VILLAGE, OTOK PAG

PREKRASNA PRIRODA I KRISTALNO ČISTO MORE

Kreativko ljetni kamp za djecu i tinejdžere  smješten je u kampu Šimuni, na otoku Pagu

Vaše dijete će ovo ljeto u Kreativko ljetnom kampu boraviti na čistom zraku, uživati u mediteranskoj klimi i kupati se u čistom moru.

Kreativko

NASELJE KAMPA i SMJEŠTAJ

Djeca su smještena u šatorima. Šatori su različitih veličina te nude smještaj za tri, četiri, pet i šest osoba. Unutrašnjost šatora je opremljena drvenim podom, krevetima na kat, posteljinom, prostorom za stvari, policom, utičnicama, svjetlom, koševima za smeće, metlicom i lopaticom te drvenim otiračem. Njihov vanjski izgled i unutarnje uređenje već na prvi pogled govore da će to biti jedinstveno ljetovanje. Pomno položeni u hladovini borove šume, pružaju utočište u prirodi svima željnima odmora od svakodnevice modernog života. Jedinstvena konstrukcija naših šatora omogućuje prirodnu prozračnost za ugodan boravak u vrućim ljetnim danima.

Camping Village Šimuni nadaleko je poznat upravo po svojim predivnim plažama koje se protežu cijelom njegovom dužinom. U kampu će vas dočekati šest uređenih šljunčanih i pješčanih plaža.

Kreativko

SIGURNOST I DODATNI SADRŽAJI

Naselje kampa je posebno ograđeno i stalno po nadzorom osoblja kampa kako bi pružili djeci sigurno okruženje za učenje, odmor i rekreaciju.
Svi polaznici Kreativko ljetnog kampa imaju osiguranu medicinsku skrb, a dežurna ambulanta je u mjestu 5 minuta autom od naselja.

Osim čistog mora i plaže s morskim zabavnim parkom, na njihovom raspolaganju su igralište za nogomet, košarku, rukomet, boćalište, igralište odbojke ili mali nogomet, košarkaško igralište, adventure poligon – poligon za gađanje u metu lukom i strijelom, te morski park s igračkama u moru, kanuima…